,,Človek je tvor, ktorý sa vie najkrajšie usmievať, ale má na to najmenej dôvodov".
E. Hamingway

Leden 2010

My diary

31. ledna 2010 v 15:29 | Webmiss JulinQa*
31. 1. 2010

Awóóóój!
Spravila som tento web, lebo ma estránky už nebavia.... Blog je ovela lepsí=)
Dufam, ze sa vam web paci a pridete aj nabuduce=)
Zatial páááááááá!

Graphic contest

30. ledna 2010 v 17:13 | Webmiss JulinQa*
Vieš to s grafikou a chceš sa zviditeľniť?
Tak neváhaj a prihlás sa!

Napíš do komentára:
-prezývku
-mail

Nikto nebude vypadávať. Urobím tabuľkua kto bude mať najviac bodav, vyhrá!

Anne Hathaway

30. ledna 2010 v 17:02 | Webmiss JulinQa* |  Celebs
Debutová americká herečka Anne Jacqueline Hathaway sa narodila 12. 11. 1982. V roku 1999 si zahrala v seriáli ,,Get Real", neskôr ako Mia Thermopolisová vo filme ,,Princess Diary" ( Denník Princeznej ) a v ich pokračovaniach. Potom si zahrala v rodinnom filme ,,Ella Enchanted" ( Začarovaná Ella ), kde hrala hlavnú postavu.

Ďalšie filmy, v ktorých si Anne zahrala :
Havoc
Skrotená hora
Rachell Getting Married ( Rachel sa vydáva )- bola nominovaná na Najlepšiu herečku roka ( 2008 )
The Devil Wears Prada
Becoming Jane


Anne sa taktiež v roku 2006 objavila na zozname 50 najkrajších ľudí sveta.

Ahley Tisdale

30. ledna 2010 v 16:43 | Webmiss JulinQa* |  Celebs






Jej celé meno je Ashley Michelle Tisdale. Narodila sa 2. 7. 1985 vo West Deal v USA. Ashley má sestru Kelly.
Ashley už ako 8-ročná spievala pre vtedajšieho prezidenta.

Teraz má Ashley 24 rokov, naspievané jej vlastné dve CD, film HSM, HSM2, HSM3, Picture This a Aliens In The Attic.



designs

30. ledna 2010 v 16:36
Zahlasuj v ankete za toho, s ktorým mám spraviť design.


Miley Cyrus

27. ledna 2010 v 18:04 | Webmiss JulinQa* |  Celebs



Biografia



Jej pravé meno je Destiny Hope Cyrus. Narodila sa 23. 11. 1992 v Teneesse v USA. Jej otcom je slávny americký country spevák Billy Ray Cyrus. Miley má nevlasrňtnú matku Leticiu Tish Cyrus. Miley má tiež 3 súrodencov: Braison Chance, Brandi a Noah Lindsay.





Diskografia
2009 - The Time Of Our Lifes
2009 - Hannah Montana 3
2009 - Hannah Montana: The Movie
2008 - Breakout
2007 - Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus
2006 - Hannah Montana

(zdroj:www.svet-miley-cyrus.estranky.sk)

Filomgrafia
2010 - The Last Song (rola: Ronnie) 2009 - Hannah Montana - The Movie (rola: Miley, Hannah) 2008 - Hannah Montana - One in a Milion (rola: Miley, Hannah) 2007 - Hannah Montana - Live in London (rola: Hannah Montana) 2007 - High School Musical 2 (rola: Girl at Pool) 2007 - Hannah Montana (rola: Miley, Hannah) 2003 - Big Fish (rola: Ruthie)




Site & me

27. ledna 2010 v 17:55 | Webmiss JulinQa*
Site
Tento web je pre baby! Nájdeš tu všetko od módy, cez chalanov až po celebrity.

Have Fun!



ME

Prezývka: JuinQa*
mail: julinqa397@gmail.com

Ďakujem za návštevu a príďte aj nabudúce!