,,Človek je tvor, ktorý sa vie najkrajšie usmievať, ale má na to najmenej dôvodov".
E. Hamingway

Miley Cyrus

27. ledna 2010 v 18:04 | Webmiss JulinQa* |  Celebs



Biografia



Jej pravé meno je Destiny Hope Cyrus. Narodila sa 23. 11. 1992 v Teneesse v USA. Jej otcom je slávny americký country spevák Billy Ray Cyrus. Miley má nevlasrňtnú matku Leticiu Tish Cyrus. Miley má tiež 3 súrodencov: Braison Chance, Brandi a Noah Lindsay.





Diskografia
2009 - The Time Of Our Lifes
2009 - Hannah Montana 3
2009 - Hannah Montana: The Movie
2008 - Breakout
2007 - Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus
2006 - Hannah Montana

(zdroj:www.svet-miley-cyrus.estranky.sk)

Filomgrafia
2010 - The Last Song (rola: Ronnie) 2009 - Hannah Montana - The Movie (rola: Miley, Hannah) 2008 - Hannah Montana - One in a Milion (rola: Miley, Hannah) 2007 - Hannah Montana - Live in London (rola: Hannah Montana) 2007 - High School Musical 2 (rola: Girl at Pool) 2007 - Hannah Montana (rola: Miley, Hannah) 2003 - Big Fish (rola: Ruthie)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Ďakujem za návštevu a príďte aj nabudúce!